Overvejer du flexleasing eller en anden type leasing af bil?​​

​Der er mange gode grunde til at lease en bil i stedet for at købe. Ønsker du en specialbil, sæsonbil eller blot en meget eksklusiv model, er der store økonomiske besparelser ved at benytte sig af flexleasing eller splitleasing.

Hos Jels biler tilbyder vi leasing af bil i alle prisklasser, og vi vejleder dig gerne, hvis du overvejer flex- eller splitleasing. Vi har mange års erfaring med leasing af både privat- og firmabil, så du kan trygt komme til os for gode råd. Sammen finder vi en bil, der passer til både dine behov og dit budget.

Da vi har base i Rødding, kommer mange af vores kunder fra Ribe, Vojens og det øvrige Sønderjylland.

Hvordan fungerer leasing af bil?

Privatleasing er blevet rigtig populært, og det er ikke særligt svært at forstå. Det er ikke alle, der har råd til at optage et stort lån til at købe den bil, de har brug for – især ikke førstegangskøbere. 

Det er desuden også en god løsning, hvis du endnu ikke har besluttet dig for, hvilken type bil, du vil købe.

En normal privatleasing bygger på en model, hvor leasingselskabet tager bilen tilbage efter endt leasing. Derved påtager leasingselskabet sig også risikoen.

Leasingtager forpligter sig til at levere bilen tilbage i god stand – dvs. uden buler, ridser og andre brugsskader – samt at overholde den kilometerbegrænsning, der er aftalt i leasing-perioden. Lever bilen ikke op til aftalen, udbedres skaderne for leasingtagers regning, og overkørte kilometer afregnes efter aftalt takst.

​Der er indregnet et forventet værditab i leasingydelsen, så de helt sikkert ikke kommer til at tabe penge ved et efterfølgende salg. Leasingselskabet påtager sig risikoen for tab – men denne risiko tager de sig naturligvis ganske godt betalt for, så de sikrer at de ikke står som taber efter perioden.

Hvad kan vi tilbyde inden for privatleasing?

Vi leverer nummerplader fra dag til dag! Vi samarbejder med mange forskellige leasingselskaber og er ikke afhængig af at benytte vores eget, hvilket betyder, at hvis dit firma har en politik om, at I benytter det samme leasingselskab, så leverer vi gerne bilen gennem dem, så de laver kontrakten, og vi blot finder og henter/leverer bilen.

​Vi har ligeledes mulighed for kun at have plader på en bil i de måneder, du rent faktisk bruger den. Ved leasing af en cabriolet betales der kun registreringsafgift i de måneder, leasingaftalen løber – den resterende tid vil bilen være uden plader og altså uden afgift.

​I langt de fleste tilfælde kan vi tilbyde en billig forsikring, da bilen forsikres for den reelle værdi, og ikke hvad den koster med fuld dansk afgift. Dette er naturligvis valgfrit.

Hvad betyder flexleasing?

Flexleasing går ud på, at du låner en bil af et selskab, der har købt den på forhånd. Derudover afregnes registreringsafgiften på månedsbasis, når man flexleaser en bil.

​Dette betyder i praksis, at der beregnes mellem 0,87% og 2,37% ekskl. moms, alt efter alder af køretøjets registreringsafgift pr. måned, så længe leasingaftalen løber. Ved aftalens udløb er der ingen yderligere udgifter til registreringsafgift eller den danske stat.

Leasingtager kan nu frit vælge at lave en ny flexleasingkontrakt, eller lade leasingselskabet sælge bilen uden afgift. Ved fornyelse af leasingkontrakten laves der en ny beregning af afgiften, og værdien af bilen vil typisk være faldet, hvilket medfører en lavere leasingydelse.

Hvornår sparer jeg mest på at flexlease?

Generelt kan man sige, at jo dyrere køretøjet er, jo mere “sparer” man. Besparelsen ligger i afskrivningsgrundlaget, som ved flexleasing er 30-50 % af en tilsvarende bil med fuld afgift, da der kun afskrives på bilens værdi ekskl. afgift.

Du betaler altså kun den månedlige ydelse på 1,33 % + moms af registreringsafgiften, når der er plader på bilen. Hvis ikke der er plader på bilen, betales der ikke til staten, hvilket gør det oplagt at have en sommer-/vinterbil – en såkaldt sæsonbil.

Flex Leasing kan faktisk være interessant på biler allerede fra priser omkring ca. 300.000 kr. inkl. afgift. Vi tilbyder også salg af brugte biler.

Hvordan fungerer split leasing af bil?

Split leasing af bil er en ny leasingmetode, der gør det nemmere, billigere og sjovere at køre i firmabil. Split leasing-metoden betyder, at man ikke længere skal lade firmabilen stå på arbejdspladsen, når arbejdsdagen er slut. Dette gør split leasing af biler super nemt for dig og din virksomhed. Man kan køre videre i den privat, når blot der føres kilometerregnskab, og man bliver ikke beskattet af det.

​Den nye aftale indebærer, at arbejdsgiver og medarbejder kan dele leasingen af bilen. Det vil sige, at de splitter leasingen op mellem sig. Ved split leasing vil man være i stand til at spare skatten af en ny firmabil.

Samtidig med at samtlige driftsomkostninger vil blive delt mellem arbejdstager og arbejdsgiver. 

Dermed kan firmaet spare en betydelig del af udgifterne til en firmabil. Det skyldes imidlertid, at alle udgifterne ved split leasing såsom førstegangsydelser, leasingydelser, brændstof, forsikringer, grønne ejerafgift m.m. vil blive delt imellem leasingtagerne.

​Dette betyder, at arbejdsgiveren samt arbejdstageren begge vil modtage en månedlig faktura i forhold til den aktuelle anvendelse af bilen i den forgangne måned.

​Alt dette står vi for at lave for jer - meget nemt og enkelt. Vi hjælper jer gerne med at oprette en aftale, der passer til jeres behov og økonomi.

Hvad er forskellen på flex- og privatleasing?

Flexleasing-modellen er baseret på, at leasingtager kun betaler for bilens faktiske afskrivning i den periode, bilen anvendes, og ikke et beregnet værditab fra leasingselskabet, som skal sikre at de ikke lider af tab på salget af bilen.

​Billeasing efter flex-modellen fungerer ved, at et selskab – såsom Jels biler – indkøber en bil uden afgift, der passer med de ønsker, leasingtager har. Selskabet er i leasingperioden registeret som ejer af køretøjet og leasingtager registreres som bruger.

​Ved flexleasing er køretøjet uden afgift, når kontrakten udløber, og kan derfor frit sælges i hele Europa – og ofte indgå i en ny handel ved køb eller import af den næste bil.

Hvad tilbyder vi inden for flexleasing?

Du kan frit køre det antal kilometer, du ønsker. Så selv med et stort kørselsbehov, er det stadig muligt at flexlease din drømmebil igennem os. Du bestemmer selv, hvor lang leasingperiode du ønsker: Vi skræddersyr leasingperioden efter dine behov (6-36 måneder).

Ønsker du at flexlease en bil i f.eks. 36 måneder, kan vi lave leasing-perioden på 12 måneder. Herefter genvurderes registreringsafgiften (der i de fleste tilfælde er faldet betragteligt), og i de efterfølgende måneder vil leasingydelsen være lavere.

Kontakt os eller kom forbi os og hør mere

Vi ved, at det kan være svært at finde frem til den bedste løsning på egen hånd, da der findes mange metoder inden for leasing af biler. Derfor vil vi gerne rådgive dig og sammensætte et godt tilbud på leasing af bil gennem os.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 23 65 22 33 eller på telefon: 74 55 22 33. Du kan desuden skrive en e-mail til os på salg@jelsbiler.dk – eller komme forbi Jels biler til en uforpligtende snak om din leasingaftale.

Familieejet virksomhed siden 1975

Søren, vores nuværende ejer, overtog virksomheden efter sin far i 2010, og styrer forretning med kyndig hånd.

Tryghed og tillid - det kendetegner os!

Vores kunder kommer tilbage. Vi skaber værdifulde relationer med vores kunder, så alle bliver tilfredse.

Kvalitetsbevidst rådgivning om biler

Vi er din gode ven i køb- og salgsprocessen, så vi sammen finder en bil der matcher dine behov.

Hvordan ser din drømmebil ud?

Fortæl os om dine ønsker og behov ved evt. salg eller lease af bil. Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksklusive biler og lavprisbiler

Vi sigter mod altid at have de biler på lager, der rører sig på markedet. Hvad enten du leder efter en eksklusiv bil eller en lavprisbil, finder du den hos os.

Vi har biler i et prisleje fra 50.000 til 3.000.000. Der er med andre ord biler til ethvert behov. Bilerne er som regel mellem 3-6 år gamle, men vi har også endnu nyere biler. I kraft af et tæt samarbejde med tyske forhandlere kan vi importere tyske biler, der generelt er mere veludstyret, og udvalget af biler er stort. Audi, Mercedes, BMW og VW er blot nogle af de mærker vi forhandler.

Har du spørgsmål?
​Kontakt Jels Biler i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jels biler ApS 

Jels Vestergade 43, 6630 Rødding

Klik her for rutevejledning

CVR: 32563368

Kontakt os

Telefon: 2365 2233

E-mail: salg@jelsbiler.dk

Indhent et tilbud.

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 17.00

Søndag og helligdage: efter aftale.

Mails besvares alle dage.